Tuesday, 22/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush kerkon hajrin (miresine) e kesaj boteKush kerkon hajrin (miresine) e kesaj bote

Imam Shafiu ka thene:
“Kush kerkon hajrin (miresine) e kesaj bote le te angazhoje veten në nxënien e dijes.
Kush kerkon hajrin (miresine) e botes tjeter, le te angazhoje veten në nxënien e dijes.
E kush kerkon hajrin (miresine) e kesaj bote dhe botes tjeter, le te merret me dije.”