Wednesday, 16/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Kush ka probleme shendetesore te llojeve te ndryshme i preferoj qe:Kush ka probleme shendetesore te llojeve te ndryshme i preferoj qe:

Kush ka probleme shendetesore te llojeve te ndryshme i preferoj qe:

1 Te marre abdes
2 Te pastroj nijetin
3 Te ket bindje se Allahu eshte sheruesi
4 Te ulet dhe ti mbyll syte
5 Te ndegjoj me vemendje kete rukje

Me lejen e Allahut do te ket sukses ….

Hoxhe Muzafer Ramadani