Thursday, 19/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush jane armiqte e njeriut?


Kush jane armiqte e njeriut?


armiqte e njeriut

Armiqte e njeriut jane:

1- Dunjaja.
2- Shejtani.
3- Nefsi (shpirti) i tij.


Nga dunjaja ruaju, duke u treguar i panevojshem ndaj saj. Nga shejtani ruaju, duke i kundershtuar urdherat e tij dhe nga nefsi (shpirti) yt ruaju, duke i braktisur epshet.

[Jahja bin Muadh].

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  DREJTUAR ATYRE QË SHIKOJNË FILMA E SIDOMOS TË FËLLIQURA

Categories

Archives