Sexta-feira, 22/3/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush e qeverisë një vend 3 vjet dhe nuk arrin me e ndërtua një spital për ta shëruar vetveten dhe bijtë e atij vendi, ai vërtetë duhet të jetë një dështakKush e qeverisë një vend 3 vjet dhe nuk arrin me e ndërtua një spital për ta shëruar vetveten dhe bijtë e atij vendi, ai vërtetë duhet të jetë një dështak

Gjatë shërimit të ish kryemnistrit të Kosoves në Gjermani, një anesteziolog e pyet infermieren që shërbente aty: Kush është ky?! Ajo i thotë: Ky ka qenë kryeminister i Kosoves 3 vjet
Ai i thotë: Si duket paska qenë udhëheqës i dështuar !!
Ajo i thotë: E si e dini që është dështak përderisa ju nuk e njihni dhe pyetni për të?
Ai thotë: Kush e qeverisë një vend 3 vjet dhe nuk arrin me e ndërtua një spital për ta shëruar vetveten dhe bijtë e atij vendi, ai vërtetë duhet të jetë një dështak!!

SHPERNDAJENI

(Visited 5 times, 1 visits today)