Sunday, 17/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Kush e agjeron Ramazanin dhe kush falet naten e Kadrit i falen gjynahet qe ka kryerKush e agjeron Ramazanin dhe kush falet naten e Kadrit i falen gjynahet qe ka kryer

Tregon Ebu Hurejra se i Derguari i Allahut (sal-lallahu alejhi ue sel-lem) ka thene:
“Kush e agjeron Ramazanin – me besim dhe shprese ne shperblimin e Allahut – i falen gjynahet qe ka kryer.
Kush falet naten e Kadrit – me besim dhe shprese ne shperblimin e Allahut – i falen gjynahet qe ka kryer “. . Buhariu dhe Muslimi.