Wednesday, 24/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush beson Allahun dhe Ditën e Gjykimit


Kush beson Allahun dhe Ditën e Gjykimit


kURANI

Prej Ebu Hurejres [radijallahu anhu] transmetohet se Pejgamberi [sal-lallahu alejhi ve sel-lem] ka thënë:

– Kush beson Allahun dhe Ditën e Gjykimit le ta nderojë mysafirin.
– Kush beson Allahun dhe Ditën e Gjykimit le të mbajë lidhje të mira me farefisin e tij.
– Kush beson Allahun dhe Ditën e Gjykimit le të thotë fjalë të dobishme ose le të hesht.

(Transmetojnë Abdullah bin Imam dhe Ahmedi në Zevaidin e tij me sened të mirë)

Një shkrim tjetër i dobishëm  O TI ZILIQAR
Tags:

Categories

Archives