Wednesday, 26/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur të shtohen problemet dhe brengat !!!


Kur të shtohen problemet dhe brengat !!!


depresioni shqip

Kur të shtohen problemet dhe brengat.

Kur qesh pa shkak.

Kur e humb besimin tek ata që janë rreth teje.

Kur harron përmendjen e Allahut.

Kur e humb shpresën nga mëshira e Allahut.

Kur nuk gjen zgjidhje racionale për problemet e tua.

Kur ndien urrejtjen e të tjerëve ndaj teje.

Kur tallesh me aftësitë e të tjerëve dhe mendimet e tyre.

Kur vonohesh në kryerjen e adhurimeve.

Kur nuk gjen një mik që do ta mbushte vetminë tënde.

Kur nuk je i çiltër me vetveten për mëkatet e tua.

Kur nuk gjen një mik të sinqertë.

Kur beson se nuk ka vend për ty në këtë botë.

Kur nuk lexon Kuranin dhe harron mësimin e tij.

Kur nuk ia paraqet dobësinë e fuqisë tënde Allahut.

Kur të keqen e kthen me të keqen dhe të mirën e kthen me të keqen.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Largoje zbrazëtinë me punë
Tags:

Categories

Archives