Wednesday, 16/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Kur ta lutni Allahun, luteni për el-FirdeusKur ta lutni Allahun, luteni për el-Firdeus

Në Sahi, është shënuar se Pejgamberi alejhi selam ka thënë:

“Kur ta lutni Allahun, luteni për el-Firdeus, sepse kjo është pjesa e mesme dhe më e larta e xhenetit.

Prej tij burojnë lumenjtë e xhenetit dhe mbi të është Froni [Arshi] i më të mëshirshmit”.