Sexta-feira, 24/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur profeti a.s përballej me ndonjë situatë të vështirë, ngrinte kokën nga qielli dhe lutejKur profeti a.s përballej me ndonjë situatë të vështirë, ngrinte kokën nga qielli dhe lutej

Ebu Hurejre transmeton se kurdo që Profeti a.s përballej me ndonjë situatë të vështirë, ngrinte kokën nga qielli dhe lutej: “Lavdia i takon Allahut, Të Gjithëfuqishmit.”

Ndërsa kur përgjërohej fort dhe me këmbëngulje, ai thoshte:

“O i Gjalli që s’vdes kurrë,  O i Përjetshëm.” (Tirmidhiu)

(Visited 46 times, 1 visits today)
Top