Wednesday, 21/11/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Kur njerëzit flasin keq për tyKur njerëzit flasin keq për ty

sfida
Kur njerëzit flasin keq për ty dhe të ngushtohet gjoksi atëherë largoje këté mërzi me;

1-Fjalën SUBHANALLAH UE BI HAMDIHI, dhe
2- Me namaz.
——-
Allahu thotë:
“Ne e dimë mirë që të ngushtohet zemra për atë që thonë ata. Madhëroje Zotin (subhanallahi ue bi hamdihi) dhe bëhu prej atyre që falin namaz”
(Hixhër: 97-98)