Sunday, 17/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Kur ju thotë burri “e bëj unë iftarin” (Video)Kur ju thotë burri “e bëj unë iftarin” (Video)

Përgatitja e iftarit nuk është aspak detyrë e lehtë, por shpërblimi për të është mjaft i madh. Ndonjëherë burrat e kuptojnë se kjo ngarkesë duhet lehtësuar nganjëherë, dhe shprehin gatishmërinë për tu ndihmuar grave.

Por a e dini se cfarë ndihme ofron Khalid al Ameri, bloger i njohur në rrjetet sociale?

Përpjekjet e tij demaskohen shpejt nga gruaja e tij… /MESAZHI/

https://www.facebook.com/khalidalameri/videos/585376728508377/