Saturday, 16/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Kur filluam t’i urrejmë bagëtit në shtëpitë tonaKur filluam t’i urrejmë bagëtit në shtëpitë tona

Kur filluam t’i urrejmë bagëtit në shtëpitë tona…

Kur filluam t’i urrejmë fushat e mbjellura me grurë e misër…

Kur filluam t’i shkatërrojmë fabrikat tona…

Filluam të hajmë mish të prishur, grurë të mykur, produkte kancerogjene e me afat të skaduar…

Mjerimi nuk vje ndryshe!

të vërtetën e tha ai i cili i tha këto fjalë:

Ska dobi në një popull
i cili ha nga ajo që nuk e mbjellë
dhe vesh atë që nuk e prodhon!

Rijad H. Imeri