Thursday, 25/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kur dikush trishtohet gjatë gjumit


Kur dikush trishtohet gjatë gjumit


gjumi

Kur dikush trishtohet gjatë gjumit

Thotë Muhammedi alejhisselam,kur dikush nga ju trishtohet në gjumë dhe zgjohet le të thotë:

Kërkoj strehim dhe mbrojtje me fjalët e përsosura të Allahut nga zemërimi dhe ndëshkimi i Tij,nga të këqijat e robërve të Tij dhe nga ngacmimet e shejtanëve dhe prezenca e tyre.

Transmeton imam Tirmidhiu dhe imam Albani

Hoxhë Musli Zymberi

Një shkrim tjetër i dobishëm  Shenja Rabaa bëhet simbol i masakrës në Egjipt
Tags:

Categories

Archives