Thursday, 21/6/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Kujt i janë shtuar brengat dhe mërzitë, le të shton fjalën

Kujt i janë shtuar brengat dhe mërzitë, le të shton fjalën

brenga

Ibën Kajimi, Allahu e mëshiroftë, thotë:

Kujt i janë shtuar brengat dhe mërzitë, le të shton fjalën:

La haule ve la kuvvete il-la bil-lah (Nuk ka ndryshim e as forcë pa ndihmën e Allahut).

Categories

Archives