Sunday, 25/6/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kujt i janë shtuar brengat dhe mërzitë, le të shton fjalën


Kujt i janë shtuar brengat dhe mërzitë, le të shton fjalën


Kujt i janë shtuar brengat dhe mërzitë, le të shton fjalën

Ibën Kajimi, Allahu e mëshiroftë, thotë:

Kujt i janë shtuar brengat dhe mërzitë, le të shton fjalën: La haule ve la kuv-vete il-la bil-lah

(Nuk ka ndryshim e as forcë pa ndihmën e Allahut).

Një shkrim tjetër i dobishëm  Nëse fëmiu goditet nga mësyshi apo edhe mësyshi i bukurisë lexoje këto dua shpesh gjatë ditës

Categories

Archives