Saturday, 29/7/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kujdesi i syve – për përdoruesit e kompjuterit !

Kujdesi i syve – për përdoruesit e kompjuterit !

kompjuteri perdoruesit

Kujdesi i syve – për përdoruesit e kompjuterit !

”Rregulli 20-20-20”
Bëni ndërprerje te vogla nga shikimi ne PC për sytë tuaj cdo 20 minuta në mes punës tuaj, për 20 sekonda dhe shiko larg 20 metra.

ose

”Rregulli 30-30”
Cdo 30 minuta te qendrimit para PC-se, mbaji sytë tuaj mbyllur për 30 sekonda.

Keshille nga: Dr.Uvejsi

/mjeksiaislame/

Një shkrim tjetër i dobishëm  Mbaji mend dhjetë këshilla dhe burri yt do të jetë i yti përgjithmonë
Tags:

Categories

Archives