Thursday, 27/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Kujdes menyren e qendrimit ne kembe !!


Kujdes menyren e qendrimit ne kembe !!


ne kembe

Kujdes menyren e qendrimit ne kembe !!

Eshte shume e rendesishme nje qendrim i drejte i trupit ku pesha eshte e shperndare njetrajtesisht, sic tregohet ne figuren me poshte, per te shmangur probleme me dhimbjet e muskujve dhe kockave si dhe deformime te tyre ne te ardhmen.
Qendrimi reth 1 ore ne kembe djeg gati 150 kalori.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  "Kujdesu për shëndetin mental - stresi nuk është mbi shëndetin tuaj!" nga mr. Muhamed Jonuzi
Tags:

Categories

Archives