Tuesday, 23/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kujdes, këta katër persona asnjëherë mos i lëndoKujdes, këta katër persona asnjëherë mos i lëndo

Kujdes, këta katër persona asnjëherë mos i lëndo:

– Personin që ta vlerësoj dashurinë
– Personin i cili të besoj dhe gjithnjë ishte besnik
– Personin që asnjëherë nuk ta theu premtimin
– Personin i cili edhe pavarësisht kushteve të vështira gjithnjë ishte pranë teje