Saturday, 25/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ku do jetojne ateistet mbasi te vdesin?


Ku do jetojne ateistet mbasi te vdesin?


pyetje pergjigje

Pyetje: ”Çfarë është Ateizmi…”

Imam Albani: ”Çfarë?”

Pyetje: ”…dhe çfarë është gjykimi fetar mbi atë?”

Imam Albani: ”Ateizmi është mohim i fesë.”

Pyetje: ”Dhe gjykimi?”

Imam Albani: ”Dhe gjykimi është se ata (ateistet) do të qëndrojnë përgjithmonë në Xhehennem.”

Një shkrim tjetër i dobishëm  Shpirti i të vdekurit, a kthehet për të parë se çfarë jemi duke bërë, p.sh në shtëpitë tona?

Categories

Archives