Friday, 28/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Krushqit e Serbisë midis Tiranë


Krushqit e Serbisë midis Tiranë


serbet_tiraneDhjetëra krushq nga Serbia i’a kanë mësyrë Shqipërisë për të marrë nuse. Ata me sirena e këngë serbe kanë përshkuar tokën e Shqipërisë, njofton indeksonline.

Ashtu siç shihet edhe në foto, disa vetura me regjistrim të Arangjelovacit janë parë në hyrje të Tiranës duke shkuar me marr nuse shqiptare.

Madje diç duket serbët i’u kanë përshtatur adeteve të shqiptarëve që nusja të shkojë ditëve të dielave.

Kohët e fundit martesat mes serbëve dhe vajzave nga Shqipëria janë bërë të zakonshme.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Banka Islamike: 60 milionë dollarë kredi për autostradën Mitrovicë-Prishtinë

Categories

Archives