Thursday, 19/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kroatët votuan kundër martesave të homoseksualëve


Kroatët votuan kundër martesave të homoseksualëve


Kroatët kanë votuar të dielën kundër maretsave ndërmjet gjinive të njëjta.

kroatet

Në referendumin për definimin e martesës, shumica e tyre i kanë dhënë mbështetje definimit si “bashkim të një burri dhe një gruaje”.

Miratimi i kësaj mase nxjerr jashtë ligjit martesat ndërmjet gjinive të njëjta në vendin më të ri të Bashkimit Evropian.

Referendumi i së dielës ishte rezultat i një nisme të mbështetur nga kisha/kohaislame/

 

 

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Koreja e Veriut përshkallëzon kërcënimet

Categories

Archives