Thursday, 30/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kremi i Farës së Zezë


Kremi i Farës së Zezë


krem i fares se zeze

Kremi i Farës së Zezë: 100 % natyral

Vetitë shëruese:
– Qetëson sëmundjet e ftohjes.
– Kundër reumatizmës.
– Kundër dhimbjeve të nyjeve
dhe kyçeve.
– Shërben për tendosjen
e muskujve.
– Kundër ftohjeve muskulare.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Sëmundjet të cilat i shkakton zemërimi

Categories

Archives