Tuesday, 18/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kosovë: Populli e don shaminë në shkolla publikeKosovë: Populli e don shaminë në shkolla publike

shamia

Shumica e respondentëve në anketën triditëshe të Gazetës Express janë shprehur pro lejimit të shamisë në shkolat publike.

Rreth rreth 50 mijë lexues kanë marrë pjesë në anketë, një interesim ky i paparë deri më tash për çështje të ndryshme që ka trajtuar gazeta.

Kështu, shumica absolute e pjesëmarrësve në anketë kanë votuar “pro” lejimit të shamisë në shkollat publike të Kosovës.

Rezultati është ky:

A duhet që të lejohet bartja e shamisë në shkollat fillore dhe të mesme?

Po (37707 Vota, 78 %)

Jo (10538 Vota, 22 %).

/kohaislame