Saturday, 21/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Kompania që bleu ARMO-n e regjistruar në Ishujt Virgjinë


Kompania që bleu ARMO-n e regjistruar në Ishujt Virgjinë


Kompania e cila ka blerë aksionet e kompanisë ARMO është krijuar vetëm 6 muaj më parë dhe e regjistruar në Ishujt Virgjinë. Gazeta DITA zbulon çertifikatën e pronësisë së kompanisë.

armo

“1- Në aferën për të cilën mazhoranca e re ende po hesht, janë përfshirë edhe deputetë socialistë. Një prej tyre, i ardhur nga fusha e biznesit përflitet si garant i ministrit Mima tek Rama, për të lëshuar shkresën që i hapi rrugë veprimeve të Taçit. E ka mbështetur edhe mediatikisht këtë ri-shitje të ARMO-s, duke e konsideruar si “një nder që po u bëhet shqiptarëve dhe qeverisë së ardhshme”.

2- Enigma e heshtjes së deputetëve të qarkut të Fierit për atë që po ndodh me një nga asetet strategjike më të rëndësishme të shqiptarëve. Dhe një letër e 1500 punëtorëve të ARMO-s mbërritur mbrëmë në redaksi” shkruan DITA në numrin e saj të sotëm. /albeu/

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Shqipëria bllokon mishin nga Kosova

Categories

Archives