Sexta-feira, 22/3/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Koha më e mirë e vitit për hixhame



Koha më e mirë e vitit për hixhame

hixhame

Koha më e mirë e vitit për hixhame është pranvera, gjegjësisht muaji i prillit. Kjo është e njohur nga përvoja dhe nuk është vërtetuar nga Pejgamberi alejhi selam në këtë asgjë.

 





Shejh Sad Hathlan.

(Visited 9 times, 1 visits today)