Sunday, 22/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Kjo s’është burrëri për gruan!

Kjo s’është burrëri për gruan!

lule

S’është nga burrëria ta bësh gruan të qan!

S’është nga burrëria gruan ta mashtrosh!

S’është nga burrëria gruan ta gënjesh!

Burrëri, është ta mbrosh dhe të frikohesh për të, madje, edhe më shumë se sa për vetveten!

Burrëri, është të jesh i sinqertë me të, para se të jesh i sinqertë me veten tënde!

Burrëri, është të jesh burrë për të, e jo kundër saj!

Femra është amanet! Ajo nuk është krijuar asnjëherë për ta nënçmuar!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Një shkrim tjetër i dobishëm  Mos e mbyt veten se nuk mbaron me kaq....
Tags:

Categories

Archives