Segunda-feira, 20/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo rukje eshte e veshtire per shejtanet !!!Kjo rukje eshte e veshtire per shejtanet !!!

*HARDEST* PAINFULL FOR DEMONS!

It was narrated that Suhayl ibn Abi Salih said: “My father sent me to Bani Harithah, and there was with me a slave of ours, or a companion of ours. Someone called out his name from a garden, and the one who was with me looked into the garden and did not see anything. I mentioned that to my father, and he said, ‘If I had known that this was going to happen to you, I would not have sent you. But if you hear a voice then make the call for prayer, for I heard Abu Hurayrah (may Allah be pleased with him) narrating that the Messenger of Allah (peace and blessings of Allah be upon him) said: “When the shaytan hears the call to prayer, he runs away fast.”’” (Muslim).

Ebu Hurejra (Allahu qoftë i kënaqur prej tij) tregon se Profeti (alejhi selam) ka thënë: Kur bëhet thirrja për namaz, shejtani largohet dhe lëshon zhurmë që mos të dëgjojë ezanin dhe kur përfundon ezani, ai kthehet me qëllim që të hutojë njeriun në mendime, duke i thënë: Kujto këtë gjë, kujto atë gjë, gjëra të cilat nuk i mendonte, derisa harron sa namaz ka falur. [Buhariu dhe Muslimi].

 

(Visited 33 times, 1 visits today)
Top