Quinta-feira, 20/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo kurë kthen aktivitetin seksual edhe nëse je në moshë të thyerKjo kurë kthen aktivitetin seksual edhe nëse je në moshë të thyer

mjalti xhelozia

Për kurimin e rasteve të dobësisë seksuale:
Nevojitet 200 gr kokërr fare të zezë të shtypur (pluhur), 50 gr vaj ulliri, 100 gr dylli të shtypur (dyllë peme mashkull), 50 gr vaj fare të zezë, 50 gr vaj xhirxhiri (sallatë arabe, në anglisht rocket ose eatercress) si dhe 200 gr mjaltë i pastër. Këto përzihen mirë së bashku dhe përgatesa përdoret një lugë kafeje pas çdo vakti. Kjo kurë kthen aktivitetin edhe nëse je në moshë të thyer. 

vaj xherxhiri

(Visited 90 times, 1 visits today)
Top