Sexta-feira, 26/4/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kjo gruaja sa e mrekullueshme që është!!Kjo gruaja sa e mrekullueshme që është!!

grua

KJO GRUA, SA E MREKULLUESHME QË ËSHTË!!

Është pyetur një grua, se pse burri jot të don aq shumë, saqë nuk i intereson asnjë grua tjetër në këtë rruzull tokësor?!

U përgjigj: Ndoshta nuk jam më e mira … dhe ndoshta nuk jam më e mrekullueshmja ..

mirëpo, kur burri më dëmton, ia fali ..

nëse më vjen i mërzitur, e dëgjoj ..

nëse më jep shumë, e falënderoj ..

nëse më jep pak, kënaqem me aq ..

Kështu më mësoi Zoti im.

Dashurinë nuk e ndërpresë .. nënshtrimin nuk e refuzoj.

Sado që korrë thera, mbjellja e trëndafilave bën më shumë hije.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 24 times, 1 visits today)
Tags:
Top