Saturday, 16/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Kjo eshte per ty qe mbreme e ke festuar vitin e riKjo eshte per ty qe mbreme e ke festuar vitin e ri

 

Kjo eshte per ty qe mbreme e ke festuar vitin e ri

Nese sot ndihesh i lodhur dhe i sterlodhur

Degjoje kete me kufje dhe sy mbyllur