Wednesday, 16/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

KINI KUJDES NGA VRASJA E SHPIRTIT FËMIJËROR!KINI KUJDES NGA VRASJA E SHPIRTIT FËMIJËROR!

Brenda nesh, çdonjëri nga ne, është fëmijë i vogël.

Ky fëmijë i vogël, na stimulon që të praktikojmë jetën me brenga, dhe me buzëqeshje, dhe me gëzim, dhe me çmenduri!

Edhe përskaj çdo vështirësie, dhe çdo plage, dhe çdo dhembjeje, kini kujdes nga vrasja e shpirtit fëmijëror në brendësinë e juaj.

Pa të nuk do të mundeni të praktikoni jetën përsëri!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU