Saturday, 25/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këto nuk janë bonbone, por drogë vdekjeprurëse!


Këto nuk janë bonbone, por drogë vdekjeprurëse!


bonbone

Këto nuk janë bonbone, por drogë vdekjeprurëse!

Ka aromën e luleshtrydhes, ndërsa duket si karamele gome. Në fakt, fjala është për një drogë sintetike kristalore (Crystal Meth), një lloj amfetamine që mund të vras, tërheqin vërejtjen ekspertët.

Është kjo një drogë që futet në kategorinë e “kokainës së të varfërve”. Procesi i prodhimit është i lehtë, ndërsa kur përdoret një kohë më të gjatë, shkakton çrregullime në organe dhe ato psikike që pasojë mund ta kenë vdekjen.

bonbone

Një shkrim tjetër i dobishëm  Faktorët kryesorë që ndikojnë në prishjen e dhëmbëve

Categories

Archives