Sábado, 25/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këto dy sure kanë një ndikim të habitshëm në mbrojtjen e Allahut të Lartësuar për largimin e shejtanit dhe mbrojtjes prej tijKëto dy sure kanë një ndikim të habitshëm në mbrojtjen e Allahut të Lartësuar për largimin e shejtanit dhe mbrojtjes prej tij

Leximi i dy sureve (Felekun dhe Nas), këto dy sure kanë një ndikim të habitshëm në mbrojtjen e Allahut të Lartësuar për largimin e shejtanit dhe mbrojtjes prej tij.

Prandaj Pejgamberi -salallahu alejhi ue selem- ka thënë: “Nuk mbrohet ndokush që kërkon mbrojtje më mirë se sa me këto dy sure”, si dhe e përmendëm më parë se ai -salallahu alejhi ue selem- kërkonte mbrojtje me këto dy sure çdo natë para se të binte për të fjetur, si dhe ka urdhëruar Ukben që t’i lexojë ato pas çdo namazi, si dhe përmendëm fjalën e tij -salallahu alejhi ue selem-: “Ai i cili i lexon ato dy sure bashkë me suren Ihlas kur ngryset dhe kur gdhihet i mjaftojnë atij(si mbrojtje) prej çdo gjëje”.

(Visited 73 times, 1 visits today)
Top