Sexta-feira, 22/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

KËTË PERSON MOS E LE TË IKË NËSE E KE AFËR KËTË PERSON MOS E LE TË IKË NËSE E KE AFËR 

familja

 

Nuk ka më mirë se të gjesh një person:

 

Që të forcon në kohën e dobësisë.

 

Të jep siguri në kohën e frikës.

 

Të bën të qeshësh kur je në pikëllim.

 

Të shoqëron në kohën e vetmisë.

 

Ndjen dhembje brenda tij/saj dhe e paraqet lumturinë që ty mos të shkakton dhembje, dhe kjo, vetëm e vetëm që ta largon nga ti dhembjen.

 

Dhe ti, ia dhuron atij/asaj zemrën tënde dhe je i/e qetë!!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU