Monday, 19/3/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këtë lutje thuaje kur ke frikë në gjumë

Këtë lutje thuaje kur ke frikë në gjumë

Këtë lutje thuaje kur ke frikë në gjumë

Lutja me rastin e frikës në gjumë
EUDHU BI KELIMATIL-LAHIT-TAMMATI,MIN GADABIHI VE IKABIHI VE SHERRI IBADIHI VE MIN HEMEZATISH-SHEJATIN VE EN JAHDURUN.
Kërkoj mbrojtjen me fjalët e përsosura të Allahut nga hidhërimi i Tij,nga dëmi i robërve të Tij dhe nga vesveset e shejtanëve dhe nga afrimi i tyre-shejtanëve.

Categories

Archives