Sunday, 17/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Keshtu duket Qabeja e bekuar nen pelhuren e mendafshte te zezeKeshtu duket Qabeja e bekuar nen pelhuren e mendafshte te zeze

QABEJA E BEKUAR!

Keshtu duket Qabeja e bekuar nen pelhuren e mendafshte te zeze!
Ne kohen e Haxhit,ne diten e pare te Kurban Bajramit,kur shumica e haxhinjeve gjendet ne Mina,ne gurezimin simbolik te shejtanit,behet nderrimi i pelhures mendafshte te Qabes dhe pastrimi i brendesise se Qabes,me uje te trendafilit.

Allahu na e mundesofte te jemi vizitor te kesaj shtepie te pare ne rruzullin tokesor,qe iu dedikua adhurimit Allahut Lartesuar!