Saturday, 22/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Keshilla profetike per perdorimin e nigella satives


Keshilla profetike per perdorimin e nigella satives


 

Kokerra e zeze – (nigella sativa,fara e zeze,fara e bereqetit)

Ebu Hurejra {Allahu qoftë i kënaqur prej tij} thotë: Se i Dërguari i Allahut Muhamedi {paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të} ka thënë:

“Përdorni rregullisht këtë farë të zezë,{Habe Seude} sepse ajo përmban në vete ilaç për çdo sëmundje përveç vdekjes”. Bukariu, 10/121; Muslimi, 2215

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Fara e Zezë (Vaji i Farës së Zezë) dhe elementet shëruese të saj

Categories

Archives