Sexta-feira, 22/3/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këshilla për të shmangur dhimbjet në qafëKëshilla për të shmangur dhimbjet në qafë

Disa këshilla për të shmangur dhimbjet në qafë

– Tregoni kujdes me pozicionet e qafës
– Mbani një qëndrim të përshtatshëm
– Shpatullat prapa dhe gjoksin jashtë
– Zgjidhni karrigen e përshtatshme
– Këmbët duhet të qëndrojnë të mbështetura në dysheme
– Kurrizi duhet mbështetur në karrige
– Kujdesuni për pozicionin e kolonës vertebrale
– Bëni ushtrime të vogla të përditshme

 

(Visited 1 times, 1 visits today)