Saturday, 21/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Kenaqesia ne jete – (STUDIM)

Kenaqesia ne jete – (STUDIM)

kenaqesia ne jete
Sipas studimeve te fundit te nje instituti Islam eshte zbuluar se kenaqesia ne jete mvaret nga keta 3 faktore e zberthyer ne %-je si me poshte:

– 10 % mvaret nga ambienti punes, njerezit qe na rethojne, …
– 50 % mvaret nga rrespekti qe kemi dhe sherbimi ndaj prinderve ( e pabesueshme por e vertete);
– 40 % e kenaqesise ne jete vjen si rezultat i veprave tona, puneve tona;

Andaj rrespektoni prinderit qe te merrni bonusin prej 50%, dhe keshtu te beheni nje person i kenaqur dhe te keni nje jete te lumtur.

Pershtati : Ramiz Batku

Një shkrim tjetër i dobishëm  Gënjeshtrat e industrisë së duhanit

Categories

Archives