Tuesday, 25/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ke provim, pune stresuese, apo ligjerim thuaje kete dua…!?


Ke provim, pune stresuese, apo ligjerim thuaje kete dua…!?


 

Ke provim, pune stresuese, apo ligjerim thuaje kete dua…!?

Lutja e Musait alejhi selam drejtuar All-llahut subhanehu ue TeAela ;

Sure Ta ‘ha ajete 25 deri 28:

25. RABBI SHRAH LI SADRI – (O Zot zgjeroma gjoksin tim
26. VE JESSIRLI-EMRI – dhe bëre të lehtë punën time
27. VAHLUL UKDETEN MIN-LISANI – dhe zgjidhma gjuhën time
28. JEFKAHU KAVLI. – që të kuptojnë fjalët e mia ).

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Kjo lutje thuhet 7 here në mëngjes dhe mbrëmje
Tags:

Categories

Archives