Wednesday, 29/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

KB-ja ka miratuar rezolutë për të drejtën e privatësisë në internet


KB-ja ka miratuar rezolutë për të drejtën e privatësisë në internet


privatesia

Komiteti për të drejtat e njeriut pranë Kombeve të Bashkuara kanë miratuar rezolutën për të drejtën e privatësisë që e propozuan Gjermania dhe Brazili.

Rezoluta vjen pas zbulimit të spiunimit nga ana e Agjencisë Nacionale për Siguri në SHBA.

Vlerësohet se qeveritë apo kompanitë që vëzhgojnë dhe marrin të dhëna mund në këtë mënyrë ti keqpërdorin të drejtat e njeriut.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Samsung nxjerr në treg telefonin me ekran të lakuar (VIDEO)

Categories

Archives