Wednesday, 14/11/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Katër gjëra sjellin kënaqësi e lumturi,Katër gjëra sjellin kënaqësi e lumturi,

Katër gjëra sjellin kënaqësi e lumturi, po t‟i kundrosh:

  • – gjelbërimi,
  • – uji që rrjedh,
  • – të dashurit e zemrës dhe
  • – frutat.