Sábado, 23/3/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Katër gjëra janë të mira por, katër të tjera janë shumë më të mira!Katër gjëra janë të mira por, katër të tjera janë shumë më të mira!

Katër gjëra janë të mira por, katër të tjera janë shumë më të mira!

Turpi tek meshkujt është i mirë por, tek femrat është edhe më i mirë.

Praktikimi i drejtësisë nga çdo njeri është i mirë dhe i kërkuar por, nga udhëheqësit dhe gjykatësit është më i mirë dhe më me peshë.

Pendimi i të moshuarit është i mirë por, pendimi i të riut është më i mirë dhe shpresëdhënës.

Bujaria e pasanikut është shumë me vlerë por, bujaria e të varfërit është shumë më e mirë dhe me mesazhe shumë të mëdha për të tjerët.

(Visited 2 times, 1 visits today)