Sunday, 17/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Katër gjëra forcojnë mendjen dhe intelektin:Katër gjëra forcojnë mendjen dhe intelektin:

Katër gjëra forcojnë mendjen dhe intelektin:

  • – zemra e qetë,
  • – konsumi me masë i ushqimeve dhe pijeve,
  • – ndërthurja e mirë e ëmbëlsirave dhe e ushqimeve të pasura, dhe
  • – pastrimi i trupit nga substancat e këqija.