Sábado, 23/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
No Data

Katër gjëra e shkatërrojnë trupin, deri në vdekje:Katër gjëra e shkatërrojnë trupin, deri në vdekje:

Katër gjëra e shkatërrojnë trupin, deri në vdekje:

  • – depresioni,
  • – pikëllimi,
  • – uria dhe
  • – qëndrimi zgjuar deri në orët e vona të natës.