Saturday, 20/1/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Katër gjëra e dëmtojnë mendjen dhe intelektin:

Katër gjëra e dëmtojnë mendjen dhe intelektin:

Katër gjëra e dëmtojnë mendjen dhe intelektin:

  • – konsumi i tepërt i ushqimeve dhe i frutave të tharta,
  • – fjetja në shpinë,
  • – depresioni dhe
  • – pikëllimi.

Categories

Archives