Thursday, 25/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kam problem me pagjumsin,nuk me zë gjumi edhe pse përdori tableta me rekomandimet e mjekut


Kam problem me pagjumsin,nuk me zë gjumi edhe pse përdori tableta me rekomandimet e mjekut


pyetje pergjigje

Kam problem me pagjumsin,nuk me zë gjumi edhe pse përdori tableta me rekomandimet e mjekut.

Kështu na u drejtuan disa përsona

Përgjigjja

A i përdorë tabletat e Muhammedit alejhisselam për gjumin,ndër ta:
Marrjen abdest para gjumit,ngritjen e duarve dhe këndimin e lutjeve kur ulesh në shtratin e fjetjes,ramjen në krahun e djathtë.
Këto janë disa prej këshillave teorike dhe praktike të Muhammedit alejhisselam për një gjumë të rehatshëm.

Hoxhe Musli Zymberi

Një shkrim tjetër i dobishëm  Kur një njeri vdes dhe i ngrihet shpirti në qiell a i sheh ai njerëzit e tjerë se çfarë po bëjnë në dynja?

Categories

Archives