Tuesday, 22/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ju nuk jeni vonë.  Ju nuk jeni herët.  Ju jeni në kohën tuaj.!!!Ju nuk jeni vonë.  Ju nuk jeni herët.  Ju jeni në kohën tuaj.!!!

Nju Jorku është tri orë para Kalifornisë, po kjo nuk e bënë Kaliforninë të ngadalshme.

Dikush diplomon në moshën 22 vjeçare, pastaj pret pesë vite ta sigurojë një punë.

Dikush bëhet drejtor i një kompanie të suksesshme në moshën 25 vjeçare , pastaj vdes në moshën 50 vjeçare.

Dikush është ende beqar, përderisa dikush tjetër martohet.

Obama u pensionua në moshën 55 vjeçare, përderisa Trumpi u bë president i SHBA-ve në moshën 70 vjeçare.

Çdokush në këtë botë e ka kohën e tij të caktuar. Ndonjëherë, duket që njerëzit përreth janë më përpara, dhe ndonjëherë dikush duket që është më mbrapa se ju.

Por, gjithsecili po lufon në garën e tij, në kohën e tij. Mos i merrni lakmi të parëve, e as mos i tallni të dytët.

Ata janë në kohën e tyre, ju jeni në kohën tuaj. Jeta është; të kesh durimin ta presësh momentin e duhur për të vepruar.

Pra, çlodhu. Mos u brengos.
Ju nuk jeni vonë.
Ju nuk jeni herët.
Ju jeni në kohën tuaj. – përkthim.

E huazuar.

It’s Your Time Concept