Sunday, 22/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ju muslimanët thoni se Kur’ani sqaron (shpjegon) çdo gjë


Ju muslimanët thoni se Kur’ani sqaron (shpjegon) çdo gjë


kurani kurani

Ju muslimanët thoni se Kur’ani sqaron (shpjegon) çdo gjë

Shejh Ibn Uthejmini, Allahu e mëshiroftë, tregon: ”Një i krishterë Europian dëshironte të testonte një dijetarë musliman i cili ishte ulur dhe hante në një restorant.
Ai tha: ”Ju muslimanët thoni se Kur’ani sqaron (shpjegon) çdo gjë. Si e sqaron (shpjegon) se si bëhet (përgaditet) ushqimi të cilin e ha ti?
Muslimani e thirri pronarin e restorantit dhe e pyeti atë (se si përgaditet ushqimi) dhe ai u përgjigj.

Burimi: ”Ahkamul-Kur’an”, 2/214.

Përktheu: Jetmir Jakupi

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  DISA URTËSI DHE INFORMATA NGA STUDIME TË NDRYSHME
Tags:

Categories

Archives