Monday, 23/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Jeta ne Kosove – me myftiun Naim Ternava; Zona e Debatit – Islam “politik”


Jeta ne Kosove – me myftiun Naim Ternava;  Zona e Debatit – Islam “politik”


Zona e Debatit – Islam “politik”

Jeta ne Kosove – me myftiun Naim Ternava

 

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Kush e ndërtoi Jerusalemin dhe kush e bën historinë?

Categories

Archives